Masszázs és természetgyógyászat

Masszázs

A hagyományos terápiákkal ellentétben a hatást közvetlenül a kiváltó okra gyakorolja. Az egészséges emberekre is nagyon jó hatással van, hiszen betegségmegelőző hatású. A különleges masszázsfogásokkal és kimozgatásokkal egybekötött energetikai kezelés az akupunktúrás energiavezetékeken elhelyezkedő pontok stimulálásából áll. A nyújtó és feszítő fogások valamennyi ízületre és izomcsoportra hatnak, megszüntetve az ízületekben lévő blokkokat is. Az izmok lassú, haránt irányú eltolásával további élettani hatásokat vált ki. A masszázs lazítja a kötőszöveteket, izmokat, növeli a helyi vér- és anyagcsere keringést, javítja a nyirokáramlást, erősíti az immunrendszert, segíti a méreganyagok kitisztulását a szervezetből, melyet folyadékbevitellel lehet tovább fokozni. Jótékonyan hat a vegetatív idegrendszerre, ezért fájdalomcsillapító hatása is van, hatékonyan alkalmazható alvászavarok esetén is.

Természetgyógyászat - Életmód-tanácsadás

Az életmód konzultáción gyakorlati ötletekkel és tippekkel segítek egy tudatosabb életvitel kialakításához; útmutatást adok a természetes életvitel megértéséhez és megvalósításához, illetve betegségeink természetes úton történő gyógyításához, továbbá testi, lelki és szellemi fejlődésünk útjának megtalálásához. A természetgyógyászat a testi-lelki problémáink valódi okainak megkeresésében nyújt segítséget. Megoldásukhoz, egészségünk és harmóniánk helyreállításához, megőrzéséhez hatásos, mégis szelíd gyógymódokat kínál. Szeretettel várom az érdeklődőket, akik személyesen vagy élő, online konzultáció keretein belül is megismerkedhetnek az alternatív módszerekkel. Fontos! Az online konzultációkra előzetes bejelentkezés szükséges.

“Kedves Mónika! Nagyon hálás vagyok a kezeléseiért, mert megszűnt az évek óta tartó zsibbadás és a fájdalom a karomban és a kezemen is a kezelések hatására. Remélem nem jön elő újra!”

B. Tamás

“Szívből ajánlom mindenkinek Mónikát, hiszen sok éves tapasztalata, komplex tudása és ezek mellett az igazán különleges egyénisége garancia arra, hogy szakmailag és emberileg is rábízhassa magát az ember bármilyen problémával.”

S Tamás

A máj méregtelenítése

Nem érezzük jól magunkat? Sok alkoholt fogyasztottunk az utóbbi időben? Egy májtisztító, méregtelenítő kúrát, teljesen hétköznapi élelmiszerekkel is el tudunk…

Ha szeretnél személyre szabott masszázst, vagy egyénileg tanulni, jelentkezz a részletekért!
Szeretném kipróbálni